Apparatconf 2023 - Call for Papers

Ricco Førgaard

portrait image decoration

Publisert Tirsdag 11. april 2023
Sist oppdatert Onsdag 12. april 2023

Vi er stolte over å kunngjøre Apparatconf 2023, en unik og inspirerende to-dagers konferanse for teknologi- og mediebransjen som samler byens fagfolk for å utforske de mest banebrytende trendene og utviklingene innen media og teknologi.

Konferansen vil finne sted på kvelden etter arbeidstid i de stemningsfulle lokalene til Apparat i Bergen.

Apparatconf ønsker å engasjere, inspirere og utfordre deltakerne ved å sette scenen for en konferanse der du har muligheten til å bidra med dine egne ideer og emner.

Vi tror at de mest givende og lærerike opplevelsene kommer fra å dele kunnskap og erfaringer, og vi ønsker derfor å invitere deg til å være en aktiv medskaper av konferansen. Ved å sende inn ditt forslag til foredrag, vil du ikke bare dele din ekspertise, men også bidra til å forme Apparatconf 2023 til et unikt og minneverdig arrangement for alle.

Call for Papers

For å sende inn ditt forslag, vennligst bruk dette skjemaet til å sende oss tittel og en kort beskrivelse av presentasjonen din. Vi søker i hovedsak presentasjoner på 20-30 minutter men vi er åpne for lenger presentasjoner også.

Vi oppfordrer alle, fra studenter og nykommere til erfarne profesjonelle, til å sende inn forslag. Dette er en flott mulighet til å bygge nettverk, dele kunnskap og få innsikt i hva som skjer i bransjen.

Vi gleder oss til å høre fra deg og ser frem til en lærerik og underholdende Apparatconf 2023!

Send inn presentasjonen din her.